Brändin suojaus


Laiton kauppa
on globaali uhka

Samalla kun tuotteiden valmistus siirtyy yhä etäämmälle kohdemarkkinoista, brändit ovat yhä alttiimpia väärennöksille, takaovivalmistukselle ja laittomalle kaupalle.

Paitsi että väärennökset ja aitouden puutteellinen tunnistaminen ovat brändin pahimpia vihollisia, on laiton kauppa todellinen uhka niin yksilön kuin koko yhteiskunnan hyvinvoinnille. Se kaataa kymmeniä elinkelpoisia yrityksiä joka päivä ja syö vuosittain satoja tuhansia työpaikkoja.

kartoitus_starcke

Suojaus alkaa kartoituksesta

STARCKE tarjoaa konkreettisia keinoja brändin suojaamiseksi. Yhteistyömme brändin suojauksen saralla käynnistyy riskikartoituksella, jossa käymme läpi yrityksesi toimintaympäristön yhdessä kanssasi. Kartoituksessa pyrimme tunnistamaan ja ennaltaehkäisemään ne tekijät, jotka altistavat yrityksesi tuotteet ja palvelut laittoman kaupan riskeille, kuten väärennöksille, kopioinnille ja takaovivalmistukselle.

Kokonaisvaltaista suojausta

Kartoituksen perusteella laadimme yrityksesi strategiaa ja operatiivista toimintaa tukevan ratkaisuehdotuksen, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen suojan brändillesi – ja asiakkaillesi takuun tuotteidesi aitoudesta ja turvallisuudesta. Ehdotus sisältää tyypillisesti näkyviä, väärentämistä vaikeuttavia graafisia erikoisratkaisuja, kuten tulostettuja koodeja ja hologrammeja. Lisäksi näihin voidaan yhdistää tietoa sisältäviä RFID-tunnisteita.

suojaus_starcke
mittaus_starcke

Mitattavaa lisäarvoa

Suojausratkaisuihin voidaan myös sisällyttää brändinomistajille merkittävää lisäarvoa tarjoavia toimintoja. Halutessasi saat yksityiskohtaista tietoa tuotteidesi varastosaldoista, liikkeistä alihankintaketjussa tai vaikkapa niiden menekistä valitsemassasi myymälässä. Saat reaaliaikaista tietoa kuluttajakäyttäytymisestä, mikä auttaa kohdistamaan ja räätälöimään tarjontaasi hyvinkin yksilöllisesti. Taso, jolla suojaat tuotteesi ja saat siitä tietoa, on täysin sinun määriteltävissäsi. Mahdollisuudet ovat käytännössä lähes rajattomat.

Tuotteet ja teknologia

Brändinsuojaustuotteisiimme lukeutuvat muiden muassa sulkijasinetit, hologrammitarrat ja -ID-kortit sekä RFID-teknologiaa sisältävät tuotteet, kuten tuoteriiput. Varmistaaksemme brändillesi parhaan mahdollisen suojan, erottuvuuden ja lisäarvon, kukin tuotekokonaisuus räätälöidään asiakkaamme tarpeita kuunnellen ja eri tekniikoita yhdistäen. Tuotteemme valmistetaan Suomessa – laadusta tinkimättä.

suojaus_teknologia_starcke