Graafiset erikoisratkaisut


KUN BRÄNDISI ANSAITSEE TULLA HUOMATUKSI

Painotuotteiden ja pakkausten design saa tuotteesi erottumaan juuri oikealla hetkellä – ostohetkellä. Graafisilla erikoisratkaisuilla voidaan tehokkaasti korostaa tuotteidesi houkuttelevuutta, vuorovaikutteisuutta ja lukuarvoa. Samalla näkyvät tunnisteet viestivät alkuperäisestä, aidosta ja turvallisesta brändistä.

Yhdistämällä yhden tai useamman näkyvän tunnisteen brändin suojausteknologiaan, graafiset erikoisratkaisut tekevät tuotteesta vaikeasti väärennettävän – ja siksi myös vähemmän alttiin voittovarkauksille.

pakkaus_enso_starcke

Pakkaukset

Pakkausten ulkonäkö vaikuttaa kuluttajien ostopäätöksiin. Tuotteen huomioarvoa ja erottuvuutta voidaan parantaa dekorointimenetelmillämme, kuten folioinneilla ja preeglauksilla.Tulostetuilla koodeilla tai pakkauksiin kiinnitetyillä, koodatuilla RFID- tägeillä, kuten lähiluku- (NFC) tai kaukoluku- (UHF) tunnisteilla, pakkauksien informaatioarvoa saadaan parannettua merkittävästi.

Etiketit, tarrat ja sulkijasinetit

Valmistamamme sulkijasinetit, erikoisetiketit ja -tarrat ovat näyttäviä ja huomiota herättäviä. Myös tähän tuoteryhmään on mahdollista lisätä informaatioarvoa yhdistämällä tuotteisiin esimerkiksi RFID-tunnisteita tai tulostettuja koodeja.

etiketti
erikoispaino

Erikoispainotuotteet

Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös tuoteriiput, pääsyliput, takuutodistukset ja lahjakortit. Asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaan, sekä eri tekniikoita yhdistelemällä, voimme toteuttaa uusia, varsin poikkeuksellisiakin tuoteratkaisuja.