Teknologia


HOUKUTTELEVUUTTA, EROTTUVUUTTA JA HUOMIOARVOA

Työkalupakissamme on valikoima tuotteita ja teknologioita, joilla kykenemme täyttämään toiveesi niin brändin suojauksen tehostamiseksi, kuin lisäarvon aikaansaamiseksi. Yhdistämällä eri tuotteita brändisi erottuvuus kilpailijoista on takuuvarmaa ja huomioarvo taattu.

hologrammi

Hologrammi

Seteleistä ja maksukorteista tutut hologrammit ovat hyvän huomioarvonsa vuoksi yleistyneet erilaisissa pakkauksissa ja painotuotteissa. Koska hologrammien väärentäminen on varsin hankalaa, niitä käytetään yleisesti parantamaan väärennysalttiiden tuotteiden turvallisuutta. Yhdistettynä sinetöintimekanismeihin hologrammit lisäävät tuotteiden koskemattomuussuojaa merkittävästi. Maailman vanhimpana holografia-alan yrityksenä Starcke tarjoaa monipuolisen kirjon hologrammeja mitä moninaisimpiin käyttötarkoituksiin – myös pieninä sarjoina.

Foliointi, eli hot foil

Folioinnilla tarkoitetaan menetelmää, jossa painotuotteen pintaan kiinnitetään metallikalvo. Folioita on saatavilla usean värisinä, kiiltävinä, mattapintaisina ja erilaisilla hologrammiefekteillä. Lisäksi tarjolla on myös suuri joukko erikoisfolioita. Kun folion pintaan lisätään mikroskooppisen tarkkoja kuvioita tai muotoja, tuotteestasi tulee paitsi näyttävä, myös erittäin vaikeasti väärennettävä.

folio
preeglaus

PREEGLAUS, MONITASOPREEGLAUS JA FOLIOPREEGLAUS

Preeglausten avulla paperille voidaan loihtia hätkähdyttävän yksityiskohtaisia ja monipuolisia veistoksia. Preeglaus voidaan toteuttaa paperille ylös- tai alaspäin sekä myös monitasoisesti. Hyvin toteutettuna tekniikka vaatii oikeaa paperilaatua, huolellista suunnittelua ja rautaista ammattitaitoa. On sanomattakin selvää, että suomalaisen ammattilaisen käsityönä tekemä monitasopreeglaus on näyttävyytensä lisäksi myös äärimmäisen vaikea jäljennettävä. Tarjoamme foliointi ja preeglaus palvelujamme aina suuren formaatin B0 -kokoon (1000 x 1414 mm) saakka.

RFID TEKNIIKKA, NFC JA UHF

Tuotteisiin voidaan liittää RFID- tunniste, joka poikkeaperinteisistä visuaalisesti luettavista 2D -koodeista etäluettavuutensa, sekä täydellisen piilotettavuutensa ansiosta, RFID tagit voidaa piilottaa tuotteeseen painatusten alle. Taustajärjestelmän avulla RFID-tunnistetta voidaan hyödyntää tehokkaasti jäljitettävyyden, aitoustunnistuksen ja tuoteinformaation lisäämiseksi. Tunnisteiden lukuetäisyys vaihtelee kosketusluennasta aina viiteentoista metriin saakka. Lähilukutunnisteet (NFC) ovat luettavissa älypuhelimilla. NFC:n käyttökohteet ovat käytännössä rajattomat, voimme upottaa NFC tagin esimerkiksi pakkauksen sinettiin, joko näkyville tai täysin näkymättömiin. RFID -tagit saa halutessaan valmiiksi koodattuna asiakkaan haluamalla informaatiolla, kuten internet sivujen osoitteella tai käyntikortin tiedoilla varustettuna, taikka sitten tyhjinä. Pitkän kantaman UHF -tunnisteet eli tagit voidaan lukea ja kirjoittaa jopa 15m etäisyyden päästä ja tarjoavat käyttöön aiempaa paremman materiaalivirtojen hallinnan, sekä seurannan esimerkiksi logistiikan ja varastoinnin tarpeisiin. RFID -tunnisteet esitarkastamme, insertoimme, koodaamme ja lopputarkastamme turvallisissa tuotantotiloissamme Suomen Eurassa. Vaadittavat luku ja taustajärjestelmät toteutamme yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa.

rfid
koodi

TULOSTETUT KOODIT JA NUMEROINTI

Numeroinnin, viivakoodien ja 2D-koodien avulla tuotteiden ja pakkausten yksilöinti, jäljitettävyys ja aitoustunnistus paranevat. Koodien luennalla ja niihin liitetyillä taustajärjestelmillä brändin omistaja saa halutessaan yksityiskohtaistakin tietoa tuotteen kulusta logistisessa ketjussa. Samaa koodia voidaan hyödyntää myös kuluttajapinnassa – niin markkinointiviestinnässä, tuoteinformaatiossa kuin jälkimarkkinoinnissakin. Luennan ja taustajärjestelmät toteutamme yhdessä asiantuntijakumppanimme kanssa.

LAMINOINTI JA STANSSAUS

Laminoinnin tarkoitus on suojata painopintaa ulkoisilta tekijöiltä, kuten kosteudelta ja UV-säteilyltä. Perinteisesti laminointiin käytetään kirkkaita ja mattapintaisia laminaatteja, mutta laminointi voidaan toteuttaa myös soft-touch -laminaatilla, joka lisää painotuotteen huomioarvoa. Maksimi arkkikoko laminointikoneellemme on B1 eli 720 x 1040 mm ja laminaatin maksimileveys on 710 mm. Tiedustele myös hologrammi- ja muita erikoislaminaatteja. Stanssaus B2 kokoluokkaan asti (520 x 720 mm).

.

lamnointi