Teknologia


HOUKUTTELEVUUTTA, EROTTUVUUTTA JA HUOMIOARVOA

Työkalupakissamme on valikoima tuotteita ja teknologioita, joilla kykenemme täyttämään toiveesi niin brändin suojauksen tehostamiseksi, kuin lisäarvon aikaansaamiseksi. Yhdistämällä eri tuotteita brändisi erottuvuus kilpailijoista on takuuvarmaa ja huomioarvo taattu.

hologrammi

Hologrammi

Seteleistä ja maksukorteista tutut hologrammit ovat hyvän huomioarvonsa vuoksi yleistyneet erilaisissa pakkauksissa ja painotuotteissa.Koska hologrammien väärentäminen on varsin hankalaa, niitä käytetään yleisesti parantamaan väärennysalttiiden tuotteiden turvallisuutta. Yhdistettynä sinetöintimekanismeihin hologrammit lisäävät tuotteiden koskemattomuussuojaa merkittävästi.Maailman vanhimpana holografia-alan yrityksenä Starcke tarjoaa monipuolisen kirjon hologrammeja mitä moninaisimpiin käyttötarkoituksiin – myös pieninä sarjoina.

Foliointi, eli hot foil

Folioinnilla tarkoitetaan menetelmää, jossa painotuotteen pintaan kiinnitetään metallikalvo. Folioita on saatavilla usean värisinä, kiiltävinä, mattapintaisina ja erilaisilla hologrammiefekteillä. Lisäksi on joukko erikoisfolioita.Kun folion pintaan lisätään mikroskooppisen tarkkoja kuvioita tai muotoja, tuotteestasi tulee paitsi näyttävä, myös erittäin vaikeasti väärennettävä.

folio
preeglaus

PREEGLAUS, MONITASOPREEGLAUS JA FOLIOPREEGLAUS

Preeglausten avulla paperille voidaan loihtia hätkähdyttävän yksityiskohtaisia ja monipuolisia veistoksia. Preeglaus voidaan toteuttaa paperille ylös- tai alaspäin sekä myös monitasoisesti. Hyvin toteutettuna tekniikka vaatii oikeaa paperilaatua, huolellista suunnittelua ja rautaista ammattitaitoa.On sanomattakin selvää, että suomalaisen ammattilaisen käsityönä tekemä monitasopreeglaus on näyttävyytensä lisäksi myös äärimmäisen vaikea jäljennettävä.

RFID TEKNIIKKA, NFC,HF JA UHF

Tuotteisiin voidaan liittää RFID- tunniste, joka tekee tunnistuskoodista etäluettavan. Taustajärjestelmän avulla RFID-tunnistetta voidaan hyödyntää tehokkaasti jäljitettävyyden, aitoustunnistuksen ja tuoteinformaation lisäämiseksi. Tunnisteiden lukuetäisyys vaihtelee kosketusluennasta aina kymmeneen metriin. Lähilukutunnisteet (NFC) on luettavissa älypuhelinsovelluksilla. UHF sovellukset luovat hyvät mahdollisuudet logistiikassa ja varastoinnissa.RFID-tunnisteet esitarkastamme, insertoimme, koodaamme ja lopputarkastamme turvallisissa tuotantotiloissamme Suomen Eurassa. Luennan ja taustajärjestelmän toteutamme yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa.

rfid
koodi

TULOSTETUT KOODIT JA NUMEROINTI

Numeroinnin, viivakoodien ja 2D-koodien avulla tuotteiden ja pakkausten yksilöinti, jäljitettävyys ja aitoustunnistus paranevat. Koodien luennalla ja niihin liitetyillä taustajärjestelmillä brändin omistaja saa halutessaan yksityiskohtaistakin tietoa tuotteen kulusta logistisessa ketjussa. Samaa koodia voidaan hyödyntää myös kuluttajapinnassa – niin markkinointiviestinnässä, tuoteinformaatiossa kuin jälkimarkkinoinnissa.Luennan ja taustajärjestelmät toteutamme yhdessä asiantuntijakumppanimme kanssa. Koodit ja numerosarjat tulostetaan korkean resoluution mustesuihkutulostimella ja tulostuslaadun varmistamiseksi käytämme konenäköteknologiaa.

LAMINOINTI JA STANSSAUS B2 ASTI

Laminoinnin tarkoitus on suojata painopintaa ulkoisilta tekijöiltä, kuten kosteudelta ja UV-säteilyltä. Perinteisesti laminointiin käytetään kirkkaita ja mattapintaisia laminaatteja, mutta laminointi voidaan toteuttaa myös soft-touch -laminaatilla, joka lisää painotuotteen huomioarvoa.Maksimi arkkikoko on 1040 x 720 mm ja laminaatin maksimileveys on 710 mm. Tiedustele myös hologrammi- ja muita erikoislaminaatteja.

lamnointi