Starcke


STARCKE on suomalainen brändien suojaukseen erikoistunut asiantuntijayritys. Yhdistämme monipuoliset graafiset erikoisratkaisut brändin suojausteknologioihin, joilla yrityksesi kykenee varmistamaan – ja asiakkaasi varmistumaan – brändin alkuperästä, aitoudesta ja turvallisuudesta.

30-vuotinen kokemuksemme on tehnyt meistä alamme johtavan asiantuntijan, edelläkävijän ja suunnannäyttäjän – niin kotimaassa kuin ulkomailla.

starcke_yritys

Tuotteet ja palvelut

STARCKEn graafiset erikoisratkaisut auttavat lisäämään brändin erottuvuutta, houkuttelevuutta, vuorovaikutteisuutta ja informaatioarvoa. Brändin suojausteknologioillamme ja – palveluillamme ennaltaehkäiset ja torjut tehokkaasti brändiisi kohdistuvat ulkoiset ja sisäiset riskit. Samalla suojaat tuotteesi läpi koko arvoketjun. Suunnittelupöydältä tehtaalle. Tehtaalta myymälään. Ja myymälästä kuluttajalle.

palkinnot

Asiakkaat ja kumppanit

STARCKE palvelee asiakkaitaan sekä suorina toimeksiantoina että suunnittelu- ja muotoilutoimistojen, graafisen alan toimijoiden sekä pakkausteollisuuden alihankkijana. Tiivis yhteistyömme maailman johtavien asiantuntijoiden ja kumppanien kanssa tarjoaa meille näköalapaikan alamme viimeisimpiin trendeihin ja osaamisemme kehittämiseen. Asiakkaidemme menestys on palkinnut myös meitä: ammattitaitoamme on toistuvasti tunnustettu lukuisilla kotimaisilla ja kansainvälisillä palkinnoilla.

quality_starcke

Sertifioidusti luotettava

STARCKE on turvallinen investointi brändisi houkuttelevuuteen, aitouteen ja luotettavuuteen. Toimintamme on laatusertifioitu, ja kattaa sekä graafiset erikoisratkaisumme, hologrammituotteiden valmistuksen, kiinnityksen ja toimituksen että brändin suojaukseen liittyvät tuotekoodauspalvelumme. STARCKE on International Hologram Manufacturer ́s Associationsin (IHMA), Foil & Specialty Effects Associationin (FSEA) ja Suomen Antipiratismiyhdistyksen jäsen. STARCKEn palvelut täyttävät Joutsenmerkittyjen painotuotteiden vaatimukset.

starcke2

Näin ajattelemme ja toimimme

STARCKE on meille enemmän kuin yritys ja työpaikka: se on elämäntyömme paremman maailman puolesta. Intohimo ja omistautuminen näkyy myös tavassamme toimia!

starcke_strategia

Strategia

Credo:
Uskomme, että kuluttajilla on oikeus hankkia – ja yrityksillä tuottaa – aitoja, turvallisia ja eettisiä tuotteita. STARCKE tekee sen mahdolliseksi.

Visio:
Muutamme maailmaa turvallisemmaksi, eettisemmäksi ja oikeudenmukaisemmaksi.

Missio:
Parannamme asiakkaidemme liiketoimintaa ja lisäämme brändien arvoa sekä haluttavuutta graafisten erikoisratkaisujen ja brändin suojauksen keinoin.

starcke_visio

Arvot

Laatu:
Asiakkaamme ovat alansa parhaita. Siksi emme voi tarjota heille mitään muuta kuin parasta. Meillä ei ole muita vaihtoehtoja, sillä keskinkertaisuus on meidän ja asiakkaidemme yhteinen vihollinen.

Rohkeus:
Rakastamme ongelmia ja haasteita. Olemmekin parhaillamme sellaisten ongelmien edessä, joita muut eivät ole kyenneet ratkaisemaan. Se on kilpailuetumme.

Välittäminen:
Asiakkaillamme on vapaus valita. Ja he valitsevat meidät vain, jos ovat tyytyväisiä työhömme. Siksi teemme jokaisen työmme yhtä intohimoisesti kuin se olisi ensimmäisemme. Sillä muuten se voi olla viimeisemme.