StarckeGate®

Extrassure®

Etiketin perusteella täytyy pystyä todentamaan tuotteen alkuperä. Tuotteen etiketin, tai turvasinetin, täytyy taata se, että tuotetta ei ole aukaistu, käytetty tai muuten vioitettu ennen sen ostoa ja käyttöönottoa. Extrassure® turvamateriaali antaa sinetille visuaaliset ominaisuudet yksinkertaiseen ja nopeaan autentikointiin.

QR-Koodi

Jokaisessa tuotteessa on yksilöllinen QR-koodi, tuotteen koodiin rekisteröidään mm. pakkauspäivä, parasta ennen päiväys, tuotteen valmistus erä tai lukuisia muita tiedtoja.
QR Koodin käyttö on nykyajan moobiililaitteilla todella yksinkertaista eikä hankalia lisäohjelmia tarvitse ladata tai käyttää.

NFC

Pakkausten digitaaliseen autentikointiin on saatavilla myös NFC (Near Field Communication) ratkaisu, yhdessä tai erikseen QR koodin kanssa. NFC ratkaisut ayleistyvät nopeasti kuluttajapakkauksissa ja nykyaikana kaikki mobiililaitteet tukevat tätä teknologiaa.

Backend

Backend on koko StarckeGate järjestelmän ydin. Backend kertoo tuottajalle reaaliajassa yksilöllisesti tuotteiden viimeisimmät sijainnit, asiakkaiden klikkausmäärät ja ennenkaikkea, onko markkinoilla väärennettyjä tuotteita. Taustajärjestelmä havaitsee jos QR koodi tai NFC tägi on monistettu. Taustajärjestelmän tukena on Blockchain integraatio joten varmistus on kahdennettu jokaisen koodin kohdalla. Näin ollen väärennökset saadaan noeasti markkinoilta pois, sekä kuluttajaa voidaan varoittaa mahdollisesti väärennetystä tuotteesta.