Palvelu 1

BrÄndin suojaus

STARCKE tarjoaa konkreettisia keinoja brändin suojaamiseksi. Yhteistyömme brändin suojauksen saralla käynnistyy riskikartoituksella, jossa käymme läpi yrityksesi toimintaympäristön yhdessä kanssasi.

Lue lisää

Graafiset erikoisratkaisut

Graafiset erikoisratkaisut

Pakkausten ulkonäkö vaikuttaa kuluttajien ostopäätöksiin. Tuotteen huomioarvoa ja erottuvuutta voidaan parantaa dekorointimenetelmillämme, kuten folioinneilla ja preeglauksilla.

Lue lisää

Teknologia

Teknologia

Työkalupakistamme löydät laajan valikoiman muunmuassa NFC -ja RFID-  tuotteita sekä uusia teknologioita, joilla kykenemme täyttämään sinun toiveesi niin brändin suojauksen tehostamiseksi kuin lisäarvon aikaansaamiseksi.

Lue lisää

starce_logo_slogan

Parannamme brändisi
houkuttelevuutta ja turvallisuutta

STARCKE on suomalainen brändien suojaukseen erikoistunut asiantuntijayritys. Yhdistämme monipuoliset graafiset erikoisratkaisut brändin suojausteknologioihin, joilla yrityksesi kykenee varmistamaan – ja asiakkaasi varmistumaan – brändin alkuperästä, aitoudesta ja turvallisuudesta.

TUTUSTU TARKEMMIN

Starcken uutiset

1.3.2016.
Starcke Oy:n uusin investointi vauhdittaa pakkausten digitalisoitumista

Täydessä toiminnassa oleva puolen miljoonan euron koneinvestointi sekä uusi tuotantolinja mahdollistavat erilaisten RFID-tagien (UHF ja NFC) tuotannollisen tarkistuksen, koodauksen ja kiinnittämisen…

lue lisää

15.1.2016.
Uudet sivut avattu

Uudet sivumme ovat avattu. Sivuilta löydät nyt myös työnäytteemme, sekä uudistuneen palvelupalettimme. Tervetuloa!

1.1.2016.
Ilkka Harju Starckeen

Ilkka Harju on nimitetty Design- ja innovaatiojohtajaksi Starckeen.
Ilkka tulee vastaamaan Starcken uusista innovaatioista, sekä Lahden toimipisteen toiminnasta.