Brändin suojaaminen

StarckeGate® suojaa brändisi

Starcke EXTRASSURE®

Brändi on yksi yrityksesi tärkeimpiä pääomia, jota ei kannata jättää oman onnensa nojaan. Erikoisosaamistamme on tuotteesi sekä brändisi suojaaminen väärennöksiä ja varkauksia vastaan. StarckeGate®-järjestelmämme avulla voit suojata brändisi tehokkaammin kuin koskaan ennen.

Suojaa yrityksesi ydin

Brändi on monesti arvokkaampi kuin mikään tuotantokone tai liiketila. Arvokkaalla ja suositulla brändillä on myös omat uhkansa, mikäli brändiä ei ole suojattu hyvin. Väärennökset tai jopa brändin varastaminen voivat vahingoittaa brändiä varsinkin liiketoiminnan kansainvälistyessä. Brändin suojaaminen on sijoitus tulevaisuuteen. Me Starckella yhdistämme erikoissineetit, hologrammit ja muut pakkaukseen liitettävät elementit digitaaliseen suojaan StarckeGate®-järjestelmän avulla.    

Tuotteitamme

StarckeGate® brändin suojaamiseen

Me Starckella ajattelemme, että kuluttajilla on oikeus aitoihin, alkuperäisiin ja eettisiin tuotteisiin, ja yrityksillä on oikeus pitää tuotteensa ja brändinsä ominaan – turvassa väärennöksiltä. Siksi olemme kehittäneet StarckeGate®-järjestelmän, jonka avulla voit suojata brändisi tehokkaammin kuin koskaan ennen. StarckeGaten® ansiosta kuluttajia voi nimittäin varmistaa tuotteen aitouden vain muutamassa sekunnissa skannaamalla älypuhelimensa kameralla tuotteen QR-koodin.

StarckeGatella® on mahdollista osoittaa paitsi tuotteen aitous myös sen alkuperä, raaka-aineet, valmistusvaiheet ja matka tehtaalta kuluttajalle. Sen lisäksi StarckeGate® tarjoaa brändin omistajalle laajat mahdollisuudet seurata tuotteen sijaintia, kuluttajien käyttäytymistä sekä kohdentaa markkinointia. Kaiken lisäksi StarckeGate® tunnistaa, mikäli joku yrittää kopioida siihen liitettyjä koodeja. 

StarckeGate®-järjestelmässä voit seurata reaaliaikaisesti myymäsi tuotteen sijaintia.
Kuluttaja voi skannata älypuhelimensa kameralla tuotteen koodin ja varmistaa näin, onko kyseessä aito tuote vai väärennös.

Tuotteen jäljitettävyys kätevämpää kuin koskaan ennen 

Jäljitettävyys mahdollistaa sen, että voit seurata reaaliaikaisesti myymäsi tuotteen sijaintia ja sitä kautta myös kuluttajien käyttäytymistä. Toisaalta kuluttajalle sekä valvontaviranomaisille jäljitettävyys avaa tietoa esimerkiksi tuotteen alkuperästä, valmistuksesta, vastuullisuudesta ja aitoudesta. Tuotteessa olevan QR-koodin skannaaminen onnistuu helposti älypuhelimen kameralla, ja se ohjaa käyttäjän suoraan halutulle sivustolle. Pakkauksen lisätiedon laajentaminen digitaaliseen muotoon on siis helpompaa ja kätevämpää kuin koskaan ennen.

Tuotteen jäljitettävyyden merkitys kasvaa vauhdilla, sillä vastuullisuutta peräänkuuluttavat kuluttajat asettavat yrityksille kasvavia paineita raportoida omasta tekemisestään aiempaa tarkemmin. Me Starckella olemme jäljitettävyyden erikoisosaajia, ja hallitsemme hyväksi havaitut keinot kannustaa kuluttajaa skannaamaan tuotteen koodin.

EXTRASSURE®

EXTRASSURE®-paperia ei voi väärentää

Käytämme etiketeissä EXTRASSURE®-paperia, jota on mahdoton väärentää. Paperin aitous voidaan todeta helposti ja nopeasti uv-valon avulla.


Näin StarckeGate® toimii

Luomme tuotteellesi ainutlaatuiset EXTRASSURE®-paperista valmistetut etiketit unikeilla QR-koodeilla. Koodit alkavat toimia vasta, kun aktivoimme ne.

Etiketit kiinnitetään tuotteeseen.

Skannaamme tuotteisiin kiinnitettyjen etikettien koodit. Tällöin QR-koodi aktivoituu, ja tieto sen aktivoitumisesta tallentuu automaattisesti StarckeGate®-järjestelmään.

Kun kuluttaja skannaa puhelimella etiketin QR-koodin, hän saa tietoa tuotteen aitoudesta sekä lisätietoa tuotteesta. Skannauksen aika ja sijaintitiedot siirtyvät StarckeGate®-palveluun.

Brändin omistaja voi helposti tarkastella kerättyä tietoa StarckeGate®-järjestelmässä. StarckeGate® järjestelmässä on:

– Reaaliaikainen kartta koodien skannauksista
– Tuotteen seuranta
– Tieto mahdollisista väärennöksistä
– Yksittäisten tuotteiden skannaustiedot

Haluatko suojata brändisi?

R&D, Chairman of the Board

Ari-Veli Starcke

+358 (0) 50 522 9131

ari-veli.starcke@starcke.fi

LinkedIn