Brändin mukainen tuotepakkaus

Erotu ja vakuuta pakkauksella

Monesti tuotepakkaus on ensimmäinen ja merkittävin asia, jonka perusteella kuluttajan mielikuva tuotteestasi muodostuu. Suunnittelemme ja toteutamme yhdessä kanssasi tuotepakkauksen, joka nostaa brändisi uudelle tasolle.  

Luomme vahvoja, brändillesi ainutlaatuisia elementtejä 

Pakkaus on tuotteesi tutuin ja tunnistettavin osa. Se on myös brändisi tärkein ja näkyvin markkinoinnin muoto – ei pelkästään hyllyssä vaan myös digikanavissa. Kohtaamme päivittäin kymmeniä tai jopa satoja erilaisia brändejä, mutta mieleemme jäävät vain ne, jotka puhuttelevat meitä eniten.

Mitä ainutlaatuisempi ja kiehtovampi tuotepakkauksesi on, sitä vahvemman muistijäljen se synnyttää ja sitä vahvempi brändistäsi muodostuu. Me Starckella hyödynnämme oivaltavaa pakkaussuunnittelua, laadukkaita jälkikäsittelyitä sekä näyttäviä hologrammiratkaisuja, jotta tuotepakkauksesi vangitsee kuluttajan huomion ennen kilpailijoitasi. 

Brändi on monesti arvokkaampi kuin mikään tuotantokone tai liiketila. Arvokkaalla ja suositulla brändillä on myös omat uhkansa, mikäli brändiä ei ole suojattu hyvin. Väärennökset tai jopa brändin varastaminen voivat vahingoittaa brändiä varsinkin liiketoiminnan kansainvälistyessä. Brändin suojaaminen on sijoitus tulevaisuuteen. Me Starckella yhdistämme erikoissineetit, hologrammit ja muut pakkaukseen liitettävät elementit digitaaliseen suojaan StarckeGate®-järjestelmän avulla.    

Tuotteitamme

Vakuuta näyttävällä etiketillä tai älykkäällä tarralla.
Teemme kaikenkokoisia pakkauksia, kaiken kokoisille brändeille.

Lisää ulottuvuuksia älypakkauksella

Pakkaukseen lisätyn StarckeGate®-koodin ansiosta pystytään esimerkiksi seuraamaan koodin skannauksen sijainteja karttanäkymästä, tarkkailemaan kuluttajien käyttäytymistä sekä kohdentamaan mainontaa. Lisäksi koodi avaa kuluttajalle mahdollisuuden lisätietoon, joka ei mahdu itse pakkaukseen. Näin hän pääsee helposti tutustumaan esimerkiksi tuotteen valmistusketjuun, hiilijalanjälkeen tai käyttöohjeisiin.

Älyä pakkaukseen voidaan lisätä myös muilla elementeillä, kuten tarroilla, jotka ilmoittavat väriä muuttamalla tuotteen muuttuneen lämpötilan tai viimeisen käyttöpäivän. Älypakkaus tarjoaa myös vahvan suojan tuoteväärennöksiä vastaan, sillä koodin skannaus puhelimen kameralla paljastaa, onko kyseessä aito tuote vai väärennös.

Olemme kumppanisi suunnittelusta toteutukseen

Me Starckella olemme paljon muutakin kuin pakkauksesi valmistaja. Tarjoamme käyttöösi vuosikymmenten kokemuksemme sekä ammattitaitomme, ja olemme mukana tuotepakkauksen suunnittelussa alusta saakka. Ymmärrämme erilaisia ostoympäristöjä ja -prosesseja, tunnemme tuotepakkausten mahdollisuudet ja hallitsemme keinot tuotteesi turvaamiseksi. Me olemme onnistuneet työssämme, kun brändisi menestyy.