Tietosuojaseloste

Miten käsittelemme henkilötietojasi

Olemme sitoutuneet turvaamaan omistajien, työntekijöidemme, asiakkaidemme, tavarantoimittajiemme ja muiden sidosryhmiemme henkilötietojen käsittelyn ja käsittelemme henkilötietoja hyvien käytäntöjen mukaisesti soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

Kerätyt tiedot

Kerätyt henkilötiedot ovat pääasiassa niitä tietoja, jotka sinä tai työnantajasi olet toimittanut meille tavanomaista liiketoimintaa varten. Henkilötiedot ovat mitä tahansa tietoja, jotka tunnistavat sinut joko suoraan tai välillisesti.

Lisäksi henkilötietoja voidaan saada tietopyynnöistäsi, tapahtumiimme kirjautumisesta tai muista yhteydenotoistasi edustajiimme. Joissakin tapauksissa julkisesti saatavilla olevaa tietoa, kuten hakukoneita tai mediaa, voidaan käyttää henkilötietojen keräämiseen.

Kerätyt tiedot esitetään yksityiskohtaisesti tietosuojaselosteissamme. Yleisimpiä tietoja ovat: nimi, osoite, maa, ammattinimike ja yrityssidonnat.

Tietojenkäsittely

Henkilötietojasi kerätään pääasiassa liiketoimintaa varten sinun tai yrityksesi kanssa ja lain asettamien vaatimusten noudattamiseksi.

Vain Starcke Oy:n tunnustetuilla henkilöillä on oikeus päästä käsiksi henkilötietoihisi. Starcke Oy voi jakaa tietoja palveluntarjoajien tai muiden toimittajien kanssa asianmukaisten sopimusten perusteella.

Tietojen siirto voi tapahtua valtuutetusta laillisesta pyynnöstä.

Henkilökohtaiset oikeudet

Sinulla on oikeus tietää sinusta keräämämme henkilötiedot ja saada virheelliset tiedot oikaistaan. Tietyissä tapauksissa voit vastustaa oikeuttamme henkilötietojen käsittelyyn. Sinulla on oikeus pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojen käsittelyä tai poistamaan sinusta keräämämme henkilötiedot.

Jos menettelymme henkilötietojesi käsittelyssä eivät ole tyydyttäviä ja lainsäädännön mukaisia, sinulla on oikeus ilmoittaa asiasta Suomen tietosuojaviranomaiselle: www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

Saat lisätietoja lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@starcke.fi.