BRÄNDIN SUOJAUS
Suojaus alkaa tutkimalla riskit sekä kartoittamalla koko tuotekenttä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Turvallinen brändi on kaikkien etu.

ERIKOISJÄLKIKÄSITTELY
Painotuotteen ulkonäöllä on suuri merkitys asiakkaan ostopäätökseen. Starcken erikoistehosteet, kuten foliopreeglaus takaavat sen että tuotteesi eivät jää huomiotta. Laadukkaalla jälkikäsittelyllä tuotteesi erottuu edukseen muista.

Starcke Oy valmistaa uniikit ja yksilölliset turvasinetit. Käytettävissä on laaja valikoima turvamateriaaleja ja turvaleikkuita. Myös tarrat ja sinetit voidaan laajentaa muun muassa folioinnilla, preeglauksella tai hologrammilla.

TEKNOLOGIA
Starcke Oy on maailman vanhin holografia-alan yritys. Tarjoamme laajan valikoiman RF varashälyttimiä, RFID tuotteita sekä niiden aplikointia, koodausta ja seurantaa sekä hologrammeja.

KEHITETÄÄN TURVALLINEN JA KESTÄVÄ BRÄNDI YHDESSÄ

Starcke oy on brändin suojaukseen erikoistunut suomalainen yritys. Erikoistehosteemme yhdessä uusimpien tuotesuojaus teknologioiden kanssa takaavat että sinä, ja sinun asiakkaasi voitte aina olla varmoja brändin alkuperästä, aitoudesta ja turvallisuudesta.

StarckeGate